Caravan “Kikker”

De "kikker" caravan is ingericht voor 2 personen. De caravan is voorzien van een Koelkast 2 pits kookplaat, een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig.
Read More
de Waard Tent op Vlonder

de Waard Tent op Vlonder

Geen eigen tent of caravan? Huur dan onze compleet ingerichte tent op Camping de Plakken! De ingerichte tent staat op een prachtige plek op de camping; je geniet van een mooi uitzicht over het weiland, Ook het sanitair is vlakbij. De ingerichte tent is compleet uitgerust, dit maakt deze accommodatie ideaal voor  zowel korte als een lange kampeervakantie op de prachtige Veluwe. Zo kunt u na een dag heerlijk, wandelen of fietsen in de ijsselvallei of op de heide gelijk ontspannen.
Read More
Kampeerplaats Recreatieveld

Kampeerplaats Recreatieveld

Deze kampeerplaats is op basis van 2 personen. Deze plekken zijn achter het kampeerveld en hebben vrij uitzicht over het weiland. Op dit veld ligt ook wat speelgoed en hier is ook de ruimte om actieve spellen te doen zoals badmintonnen, Jeux de Boules etc. Op dit veld zijn ook onze Huurtenten opgezet. Tevens kunt u van de overige ruimtes gebruik maken welke voor de camping bedoeld zijn. Evt Elektra, meerdere personen, of huisdieren kunt u later toevoegen in het boekingsproces.
Read More
Complete Huurtent 3 persoons

Complete Huurtent 3 persoons

Geen eigen tent of caravan? Huur dan onze compleet ingerichte tent op Camping de Plakken! De ingerichte tent  is voorzien van een luifel waaronder het goed toeven is en staat op een prachtige plek op de camping; je geniet van een mooi uitzicht over het veld en een prachtig uitzicht over het weiland, Ook het sanitair is vlakbij. De ingerichte tent is compleet uitgerust, dit maakt deze accommodatie ideaal voor  zowel korte als een lange kampeervakantie op de prachtige Veluwe. Zo kunt u na een dag heerlijk, wandelen of fietsen in de ijsselvallei of op de heide gelijk ontspannen.
Read More

Camperplek kampeerveld

Deze Camperplaats is op basis van 2 personen incl elektra en gebruik sanitair. Tevens kunt u van de overige ruimtes gebruik maken welke voor de camping bedoeld zijn. Evt meerdere personen, of huisdieren kunt u later toevoegen in het boekingsproces.
Read More

Trekkersveld

een Basisplek op het trekkersveld ideaal voor de tentkampeerder die op fiets, wandel of trek vakantie is. Dit veldje is naast de algemene ruimte waar ook gebruik van gemaakt kan worden. Op dit veldje sta je tussen 3 oude appelbomen welke je heerlijk schaduw geven op warme dagen. Deze plekken zijn voor de kleine tot middelgrote tenten. Plek is boekbaar tot 2 personen totale oppervlakte van dit veldje is zo'n 350m2
Read More

Campingplaats

De campingplaatsen zijn ca. 100m2 en beschikken over een elektra aansluiting bij de plek. De plekken zijn bedoeld voor een Caravan, Tent, Vouwwagen of kleine kampeerbusjes zoals een VW Transporter, Mercedes Vito etc. Voor campers zijn deze plekken niet geschikt. Evt meerdere personen, of huisdieren kunt u later toevoegen in het boekingsproces.
Read More
Camperplaats

Camperplaats

Deze verharde Camperplaats is op basis van 2 personen incl elektra en gebruik sanitair. Tevens kunt u van de overige ruimtes gebruik maken welke voor de camping bedoeld zijn. Evt meerdere personen, of huisdieren kunt u later toevoegen in het boekingsproces.
Read More