Schaapscheerdersfeest & Hessenmarkt

Schaapscheerdersfeest & Hessenmarkt
Schaapscheerdersfeest & Hessenmarkt

Wanneer

8 juni 2024    
09:00 - 17:15

Waar

Centrum Heerde
Dorpstraat, Heerde

Evenement type

Kaart niet beschikbaar
DE SCHAPEN WORDEN WEER GESCHOREN TIJDENS HESSENDAG

Zaterdag 8 juni 2024 wordt de schaapskudde naar het centrum van Heerde geleid om te worden geschoren tijdens het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest. Op de Brink aan de Dorpsstraat worden ze geschoren door de schaapscheerders. Dit geeft altijd een mooi schouwspel.

Dit is niet het enige dat die zaterdag te beleven is in het centrum van Heerde. Het Schaapscheerdersfeest is op de Hessendag, wat betekent dat er een grote braderie is in het centrum van Heerde; de Dorpsstraat is gevuld met kramen met lokale en bijzondere producten.

De terrassen in het centrum staan daarnaast klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje. Muzikaal is het ook genieten, strijk neer op een terrasje en geniet van de vrolijke klanken van dweilorkesten.

De kleedjesmarkt die tijdens de Hessenmarkt georganiseerd wordt zal deze keer ook weer plaats vinden op de bekende plaats rondom de kerk. Een plekje kan gehuurd worden voor € 2,- door kinderen, kom daarvoor om 9:00 uur bij het hek van de Hervormde Kerk en krijg een plaats toegewezen.

Het Schaapsscheerdersfeest & Hessenmarkt is van 9:00 – 17:00 uur in het centrum van Heerde. De Dorpsstraat wordt afgesloten hiervoor. Parkeren in Heerde is gratis.