Hessenmarkt

Hessenmarkt
Hessenmarkt

Wanneer

20 mei 2023    
10:00 - 17:00

Waar

Centrum Heerde
Dorpstraat, Heerde

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Zaterdag 20 mei 2023 is de gezellige hessenmarkt in de Dorpsstraat van Heerde met kramen, muziek en een kleedjesmarkt rondom de kerk.

De hessenmarkt is een braderie in het centrum van Heerde; de Dorpsstraat is gevuld met kramen met lokale en bijzondere producten. Deze editie mag je goede verkooppraatjes verwachten! Standwerkers maken hun opwachting, ze zullen snel te herkennen zijn aan hun typische manier van waren aanprijzen, met grappen en levendige manier van presenteren. Een uiteenlopend assortiment mag je verwachten en aanbiedingen die goed zijn voor de portemonnee!

MUZIEK

De terrassen in het centrum staan daarnaast klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje. Muzikaal is het ook genieten, strijk neer op een terrasje en geniet van de vrolijke klanken van dweilorkesten en een dj.

KLEEDJESMARKT

De kleedjesmarkt die tijdens de Hessenmarkt georganiseerd wordt zal deze keer ook weer plaats vinden op de bekende plaats rondom de kerk. Een plekje kan gehuurd worden voor € 2,- door kinderen, kom daarvoor om 9:00 uur bij het hek van de Hervormde Kerk en krijg een plaats toegewezen.

De Hessenmarkt is van 10:00 – 17:00 uur in het centrum van Heerde. De Dorpsstraat en een deel van de Bonenburgerlaan worden afgesloten hiervoor. Parkeren in Heerde is gratis.