HEERDELIJK FESTIVAL

HEERDELIJK FESTIVAL
HEERDELIJK FESTIVAL

Wanneer

10 juni 2023    
Hele dag

Waar

van Meurspark
Marktstraat, Heerde

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Heerdelijk Festival brengt op 10 juni 2023 een cultureel festival naar het Van Meurspark in het centrum van Heerde! 

Het Heerdelijk festival is een feestelijk en cultureel festival in de gemeente Heerde. Tal van culturele organisaties en verenigingen zullen zich presenteren aan het grote publiek in een aantrekkelijke mix van muziek, theater, dans en workshops. Er zullen naast de optredens tal van activiteiten zijn voor jong en oud. Voor de jonge kids komt er een heus Tipi tentendorp. Een bekende band zal het festival afsluiten met goede muziek. 

Heerdelijk is een nieuwe, uitgebreidere vorm van de jaarlijkse Culturele Markt. Het zal hoofdzakelijk plaats vinden op de Van Meursweide in Heerde. Het festival is gecentreerd rondom podia en een foodplein waar men kan ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. Er wordt een speciaal kinderdorp ingericht met tal van activiteiten. Wat is er te doen? Denk hierbij aan workshops, demonstraties, spelvormen zoals een circus, optredens of andere originele creatieve uitspattingen!

‘Heerdelijk heeft als doel om samen met jou, je vereniging of organisatie een groot feest te maken. Een dag voor iedereen!’