BOCKBIER & WILDDAG

BOCKBIER & WILDDAG
BOCKBIER & WILDDAG

Wanneer

28 oktober 2023    
13:00 - 20:00

Evenement type

De 4e zaterdag van oktober vieren we de Bockbier & Wilddag in Heerde!
In 2023 is de Bockbier & Wilddag op zaterdag 28 oktober. 

PROEF EN BELEEF DE HERFST IN HEERDE

Tijdens de tweede Bockbier & Wilddag in het centrum van Heerde kan je tal van bockbieren proeven voor slechts € 2,-.
Daarnaast serveert elke horecastand een wildhapje voor maar € 2,-. Voor kinderen zullen er lekkere hapjes te proeven zijn en is er limonade.
En er zal van alles te beleven zijn!

Op het Dorpspodium, op de Brink en in de Dorpsstraat zal muziek te horen zijn, is er kindervermaak en zijn er demonstraties. Ook komt de Grolsch bierkoets met paarden door de straten gereden.

De Bockbier & Wilddag start in Heerde om 13:00 uur en eindigt rond 20:00 uur.

PROGRAMMA

Het programma voor 2023 is nog niet bekend.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

Bockbier & Wilddag is in het centrum van Heerde. De Dorpsstraat wordt de hele dag afgezet en wordt evenemententerrein. Parkeren in het centrum van Heerde is gratis, parkeerplaatsen staan aangegeven door Parkeerrouteborden.

Kom je vanuit Epe? Houd dan Kerkstraat, Heerde aan; via Keuterstraat en Bonenburgerlaan. Kom je vanuit Zwolle, Wezep of het Apeldoorns Kanaal? Houd dan Marktstraat, Heerde aan, daar zijn voldoende parkeerplekken. Je loopt vanaf beide locaties in 2 minuten naar de Dorpsstraat.

Als je optimaal wilt genieten van de bockbiertjes, neem dan de bus! Die stopt vlakbij; neem hiervoor bus RRReis 204 vanuit Apeldoorn of Zwolle en stap uit bij halte Brinklaan. BuurtRrreis bus 502 stopt hier ook. Het is dan een paar minuten lopen naar de Dorpsstraat.

INFORMATIE
  • Bockbier & Wilddag is op zaterdag 28 oktober 2023.
  • Tijden: 13:00 uur tot 20:00 uur.
  • Kosten: Toegang is gratis. Voor een laag tarief proef je een bockbiertje of een wildhapje. Je kan niet overal pinnen dus neem voldoende contant mee.
  • Ook voor kinderen is er drinken en eten.
  • Locatie: De Dorpsstraat, het Dorpsplein en de Brink in Heerde.